Tomasz
Czarnecki
Chef
Kucharze
Tomasz Czarnecki - szef kuchni w restauracji Boreczna
Zróżnicowaną i długoletnią praktykę zawodową zdobywał w hotelach i restauracjach w Bydgoszczy, skąd pochodzi. Uczestniczył w stażu w Instytucie Paula Bocusa w Lyonie, pracował w restauracjach uhonorowanych dwiema czapkami w żółtym przewodniku Gault&Millau. Wielokrotny laureat konkursów kulinarnych. Swoją wiedzę i doświadczenie chętnie przekazuje młodym adeptom sztuki kulinarnej.
Kuchnia
Restauracja w naszym obiekcie to kuchnia na światowym poziomie - tworzą ją przede wszystkim osoby z wieloletnim doświadczeniem, dla których gotowanie to coś więcej niż czynność. To pasja, której każdego dnia oddają się z wielkim poświęceniem.
Wyjątkowe dania w nieoczywistej odsłonie, które bazują na najwyższej jakości produktach to zdecydowanie nasz mocny punkt. Nie lubimy zamykać się w jasno określonych ramach i zawsze chętnie otwieramy się na wyzwania kulinarne naszych gości.
Godziny pracy restauracji:
Poniedziałek - zamknięte
Wtorek - zamknięte
Środa: od 14:00 do: 21:00 (kuchnia przyjmuje zamówienia do godziny 20:00)
Czwartek: od 14:00 do: 21:00 (kuchnia przyjmuje zamówienia do godziny 20:00)
Piątek: od 14:00 do: 21:00 (kuchnia przyjmuje zamówienia do godziny 20:00)
Sobota: od 12:00 do: 23:00 (kuchnia przyjmuje zamówienia do godziny 20:00)
Niedziela: od 12:00 do: 21:00 (kuchnia przyjmuje zamówienia do godziny 20:00)
DANE DO WPŁATY
MEBLE – DESING – PRODUKCJA Lupus73 Piotr Mochniej ul. Wiejska 36 58-321 Michałkowa NIP: 886-002-16-55
Restauracja BORECZNA Ul. Wiejska 58 ING Bank Śląski S.A. 36 1050 1908 1000 0097 1284 2591